Visos naujienos susijusios su TH.
Sukurti temą | Į sąrašą
Bill, Tom, Gustav ir Georg turi didelių planu 2008. Mes paprašėm vaikinų, kad jie pasijustų savo vadybininkais ir atskleistų mums kelias smulkmenas bei pasakytų savo patarimų. Bill, jeigu būtum Tokio Hotel vadybininkas, ko neleistum savo broliui daryti 2008? Bill: Iš tikrųjų vadybininkai mums negali nieko uždrausti. Ir Tom neleistų jam vadovauti ką jis turi daryti. Jis gali būti labai užsispyręs, arba jis pareikš, kad šito negirdėjo. Jis labai geras tame. Bet jei aš turėčiau sugalvoti ką jam uždrausti, tada mano nuomone jis galėtu nustoti laikyti savo kepurę per fotosesijas. Tam tikra prasme, tai jau tapo jo hobis. Tom: Ir kas? Man paprasčiausiai patinka kaip atrodo, kai aš ją prilaikau. Tik leisk man! Bill: Jūs matot? Vistiek nieko jam apie nieką negali pasakyti. Tom, tavo eilė. Jei tu būtum grupės vadybininkas, kas dar būtų 2008 meniu? Tom: Viskas kas kepta, hamburgeriai, prancūziškos bulvytės ir kitokie užkandžiai. Ir kaskart kai nuvyktume į Olandiją norėčiau padaryti vaikinus laimingus su blynais, ar bent jau save. Aš tiesiog galiu juos valgyt iki apsivėmimo. Gustav, koks yra tavo geras patarimas kitiems grupės nariams? Gustav: Daugiau miegoti. Pirmiausia, tai labai gerai žmogaus sveikatai, ir antra per mažai miego tai viena didžiausių artistų problemų. Dažnai būna, kad mes po koncerto dar slampinėjame arba kalbamės, nes mes vis dar pilni energijos. Kitą dieną tu esi visiškai sulaužytas. Manau mes praleidome daug miego praeitais metais, todėl gal turėtume turėti miego pertrauką 2008. Georg: Gustav kartais turi nuostabias idėjas. Bill: Mes visi turime problemą su atsikėlimu. Dažnai, mes būname lovoje, kol kas nors mūsų neišverčia. Pagrinde mes kiekvieną atsikeliame vienodu metu. Rimtai, jeigu manęs nepažadintų, praleisčiau savo gyvenimą miegodamas. Gustav: Tu taip pat gali kartais perdėti. Georg, kaip nustebintum Gustav, Bill ir Tom jei būtum populiaresnis nei vadybininkas? Georg: Pasiimčiau juos vienai dienai į autobusą pakeliauti po tas vietas kuriose dar nesame buvę. Aš tiesiog dievinu keliones su staigmenomis. Bill: Phew, aš patenkintas kad tu pasakei autobusu. Aš patenkintas keliauti autobusu, bet aš nekenčiu būti lėktuve. Jeigu įmanoma aš geriau renkuosi valtį, traukinį ar autobusą. Tom: Jeigu tai būtų apie laiką, tu išmoktum save teleportuoti. Tom, jeigu būtum vadybininkas koks būtų atlyginimas kitiems metams? Tom: Uhm... Tai sudėtingas klausimas. Visi kurie dirba sunkiai, manau turėtų daug uždirbti. Ir nesvarbu dėl to ar aš nelaimingas kiek daug dirbu. Jeigu tai liečia pinigus, mes galim daryti viską ką norim, taigi neišgirsi mano skundų. Ne, aš žinau kai ką: Aš palikčiau tą patį atlyginimą ir viskas, kas liktų mes galėtume pasidėti į banko sąskaitą ir pasidalyti gruodį kitais metais. Bill: Apie ką tu čia kalbi? Mes visada galim turėti daugiau? Georg: Cha cha, manau kad Tom nori pasakyti, kad mes neesame milijonieriai, bet ir nenorime tokiais būti. Mes nedarome to dėl pinigų. Bill: Bet man patinka Tom idėja pasidėti pinigus į banko sąskaitą. Aš esu daugiau taupytojas nei išlaidūnas. Dabar aš taupau pinigus geroms atostogoms, bet aš manau, kad mes kaip tik tai jau darome? Georg: Taip, ir linksmiausia tai, kad aš galiu ir savo šeimai suteikti gražias šventes. Bill, jeigu būtųm Tokio Hotel vadybininkas, ką norėtum prižadėti fanams dabar? Bill: Aš tikiuosi, kad galiu prižadėti, kad mes grįšim į Olandija dar daug kartų kitais metais. Bet be to aš labai noriu padėkoti visiems mūsų olandų fanams. Mes tikrai jus mylim. Šiais metais jūs klykėt, džiaugėtės ir palaikėt mus. Tikslas: Taip pat ir vėl 2008-aisiais! Tom: Man labai patiko publika Olandijoje. Ji labai įvairi. Bill: Teisingai, aš taip pat mačiau daug vaikinų kai mes koncertavome "Heineken Music Hall" šiais metais. Bet galbūt tai buvo vaikinai kurie turėjo ateiti su savo mergina. Gustav: Taip pat Olandijoje daug tėvu buvo atėję į koncertą. Jie buvo salės gale ir spaudėsi prie sienų. Bill: Bet yra daug šalių kur mes buvome, ir ne visi tėvai stovi gale. Neseniai viena moteris priėjo prie manęs ir pasakė, kad nori vesti mane. Aš pirma paklausiau jos amžiaus, ji buvo 35. Ką aš jai pasakiau? Uhm... kad aš tik 18. Ir kad vedybos labai svarbu gyvenime, kažkas apie ką turi rimtai galvoti. Jeigu aš norėčiau vesti? Aš vienas dabar ir neįsimylėjęs, taigi tai nenutiks greitai.
Į tekstą galima naudoti Wiki arba HTML žymes.